La Talaia és un espai polivalent que podeu fer servir per desenvolupar-hi el vostre esdeveniment. Si necessiteu un espai ampli, enmig de la natura, i que estigui preparat per a grups, segurament tenim una solució per a vosaltres. Si sou un grup de famílies, empresa, entitat,... la Talaia us ofereix la seva calidesa perquè tingueu una diada molt confortable i especial. 

Oferim l'espai sencer exclusiu pel vostre grup, un lloguer que parteix de la taula d'hores i persones de més amunt però que s'adapta a vosaltres. Disposeu de l'àmplia sala diàfana, bonica i equipada cuina, fins a 7 wc i 5 dutxes, unes vistes espectaculars i la pau del contacte amb la natura que ofereix el turonet de la Talaia.

Us posem també a l'abast activitats per empreses, escoles, famílies,... Els tallers permeten cohesionar grups, enfortir lligams, i desenvolupar capacitats relacionades amb la natura, la sostenibilitat, els productes de la terra, la cuina de proximitat, i realitzar formacions diverses des del punt de vista associatiu i amb tots els recursos pedagògics i lúdics del lleure educatiu.

Per a més informació:    info@latalaia.com      telf. 606654735